top of page
_DSC6618_geknipt_2_achtergrondbreder_jpg.jpg

Werkwijze

Na het eerste gesprek en een wederzijds uitgesproken wens om samen te gaan werken, beslissen we welk traject het beste bij jou en je team past.
Met behulp van de online tool van ME+U gaan we snel aan de slag met jouw sterke kanten en uitdagingen.
Vervolgens zorgen we voor de versterking van de samenwerking binnen jouw team door ook daar gebruik te maken van de resultaten van de ME+U tool. Hoe goed ken jij je collega’s? Heb jij grip op de drijfveren en valkuilen en blinde vlekken van je team? Benutten jullie alle talenten en diversiteit in het team?

Ik begeleid jou en je team om krachtiger en prettiger samen te werken en zo beter te presteren. Dit kan al laagdrempelig met een eenmalige sessie waarin je elkaar beter leert kennen en waarderen, aan de hand van ieders persoonlijke drijfveren én het drijfverenteamprofiel.

Uiteraard begeleid ik ook langere trajecten met nog meer diepgang. Het resultaat is een goed presterend team

  • dat dezelfde taal spreekt omdat iedereen kennis heeft van elkaars drijfveren (talenten en valkuilen);

  • dat begrip heeft voor ieders gedrag en eventueel negatieve patronen kan herkennen en doorbreken door het voeren van het échte gesprek met elkaar;

  • dat inzicht heeft in hoe ieders talent optimaal ingezet kan worden binnen het team;

  • weet welke kleuren kunnen zorgen voor een nóg betere samenwerking zodat de juiste nieuwe persoon gezocht kan worden tijdens bijvoorbeeld een sollicitatieprocedure.

Wordcloud_png.png
bottom of page